"Чутки та факти". Випуск двадцять другий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск двадцять другий - Павло Бондаренко

Доброго дня, друзі. Сьогодні у мене для вас багато "смачного". Поїхали.

Про туризм.

Чорнобаївака. Тут усе традиційно стабільно. Черговий артобстріл ЗСУ і командувач 49-ю загальновійськовою армією генерал-лейтенант Яков Рязанцев - фсьо. Це вже другий путінський командарм, який відправився у країну вічного полювання. Командарми рідкісні звірі. Їх у Путіна взагалі 12. Було.

БТГ багатостраждальної 200-ї окремої мотострілецької бригади. Із 648 орків 645 - "двохсоті", двоє "300" і лише один уцілів. Оце везуха в чувака - не інакше як у сорочці народився.

У результаті успішного контрнаступу ЗСУ розбили противника на східних околицях Києва й відкинули його на 35 кілометрів від столиці, звільнили кілька населених пунктів. Ібо нехuй шастать.

Про запорєбрік.

Шойгу з 11 березня усе ше не з'являється на радарах. Відео від 18 березня виявилося ранішим. За наявною інформацією, він, як і директор ФСБ Бортніков опинився в опалі у мікрофюрера.

Також з 11 березня не відсвічує начальник Генштабу Герасімов.

Тим часом повідомляється, що у Шойгу та першого заступника начальника Генштабу Костюкова різко погіршився стан здоров`я - печія в районі сердечок, утруднене дихання. Шойгу навіть свідомість втрачав. Цікаво, "косять" чи попили чайку? Відомо, шо Шойгу 10 березня просився у відставку, не хоче брати участь у катастрофі.

Стало відомо, що найближчим часом буде звільнено Бортнікова, Колокольцев (міністр Внутрішніх справ), Нібіуліну (голова Центробанку) та Лаврова. Точно відомо, що Нібіуліна вже просилася у відставку, але поки була послана.

Запорєбріком через дефіцит спеціального паперу, що його завозили з-за кордону, припинили видачу документів, зокрема, новонародженим. Нехай на бересті пишуть.

Ялта, крим суміш «Малютка» - 625 рублів за пачку 350 гр.

Про економіку та фінанси.

Російська компанія "Сєвєрсталь" (50 тис. працівників) путінського олігарха Алєксєя Мордашова не змогла виплатити інвесторам борги за випуском євробондів через блокування коштів банком, через що увійшла в стан технічного дефолту. Перший пішов. Ну що ж, у добру путь...

Китай виходить з російських активів. Нафтогазова та хімічна корпорація Sinopec призупинила переговори щодо інвестування до $500 млн у спільний із СІБУРом проект нового газохімічного заводу у Росії. Причина цього те, що акціонер СІБУРу та член правління олігарх Геннадій Тимченко потрапив під західні санкції. Ну що ж, можна переходити на виробництво дьогтю - на нього скоро буде попит у РІ, замість італійських черевиків будуть чоботи - якраз дьогтем мастити. Колеса возів знову таки змащення потребуватимуть, адже автопрому фсьо...

Про союзників.

Байден оголосив про $1 млрд допомоги для України та ініціював виключення РФ з G20.

Найближчими днями Канада поставить до України додаткову летальну зброю - заява Трюдо.

Країни G7 заявили, що «роблять подальші кроки щодо зниження залежності від російських енергоносіїв.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов готувати рагу. З курочкою та печеричками