Бабусині страви: "Корейка з фетою та шпинатом"

Бабусині страви: "Корейка з фетою та шпинатом"

Інгредієнти:

  • 5 шматків свинної корейки
  • сіль, перець чорний і червоний
  • помідори - 1 шт. (5-6 черрі)
  • для начинки
  • 300г замороженого шпинату
  • 200г фети
  • 1 ст л вершкового масла
  • сіль, перець чорний, мускатний горіх за смаком
  • оливкова олія для обсмажування

  • Спосіб приготування:

    Шпинат розморозити, добре віджати.
    На сковороді розтопити вершкове масло, злегка обсмажити шпинат, посолити, поперчити і посипати мускатним горіхом.
    Корейку вимити, висушити і зробити глибокі надрізи у вигляді кишеньок.
    Зсередини і зовні посолити і поперчити.
    Начинити шпинатом і скибочками фети, краєчка закріпити дерев'яними шпажками.
    Посмажити на оливковій олії, на середньому вогні, злегка прикриваючи кришкою, 10 хвилин з кожного боку.
    Перед подачею видаліть шпажки.