Бабусині страви: "Яблучні маффіни"

Бабусині страви: "Яблучні маффіни"

Інгредієнти:

  • 2 повні (трохи з гіркою) чашки борошна
  • 3/4 чашки цукру
  • 1/2 чашки розтопленого сл. масла
  • 1 чашка 10% вершків (або жирного молока)
  • 1/3 чашки меду
  • 1 яйце
  • 2 ч.л. кориці
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 яблуко

  • Спосіб приготування:

    Робиться все неймовірно просто. У великій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти. У маленькій збиваємо всі вологі. З'єднуємо і добре перемішуємо.
    Велике яблуко очищаємо від шкірки і ріжемо великими (!) Кубиками (зі стороною десь 0,6 см). Так вони дуже приємно запечуться.

    Будь-яку форму потрібно заповнити тестом на 4/5. Воно, до речі, виходить досить густим.

    Випікати близько 35 хвилин (тісто густе, форми повні) при 175 градусах. Вони приємно піднімаються і чудово пахнуть!