Інгредієнти:
25г вершкове масла
2 ст л цукру
50 мл апельсинового лікеру
Спосіб приготування:
Апельсин і лимон вимити, висушити. З апельсина тонко зняти цедру, вичавити сік з цитрусових.
У маленьку каструлю покласти цукор, масло і цедру. Довести до кипіння і готувати 2 хвилини.
Влити сік, кип'ятити на слабкому вогні 5 хвилин.
Зняти з вогню, остудити.
Збити яйця з цукром і сіллю в пухку масу.
Не перестаючи збивати, додати борошно і рослинну олію. Погасити соду в кефірі і влити в тісто, збити. Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду.
Випікати тонкі млинці.
Вмочити млинці з одного боку в приготовлений соус і скласти в трикутник.
Помістити трикутники в широку сковорідку, залити залишками соусу.
Додати лікер і підпалити, процес дуже швидкий, коли полум'я згасне можна подавати.