Інгредієнти:
150г білого шоколаду
рубані фісташки
Спосіб приготування:
На водяній бані розтопити цукор і мед, додати джем, масло, перемішати.
Після того як маса стане однорідною, додати яйця і соду перемішати. Зняти з водяної бані і перемішати до однорідної маси.
В нашу медову масу додати 2 склянки борошна, перемішати і залишити осторонь до повного охолодження.
Потім треба борошно додати по чуть чуть, до отримання тої консистенції що нам потрібно.
Розділити на 8 кульок.
Розкачати в коло діаметром 26 і спекти при 180гр. 7-10 хвилин.
Крем:
Сметану і білий шоколад розтопити на водяній бане, залишити до повного остиванія. Вершки збити окремо до піків, збити остивший сметанно-шоколадний крем і з'єднати обережно з вершками.
Перемазати корж, між коржами посипати горіхи і кожен корж трошки приплюснути. Верх прикрасити за бажанням.
Поставити в прохолодне місце на ніч.