Бабусині страви: "Террін з грибами та помідорами"

Бабусині страви: "Террін з грибами та помідорами"

Інгредієнти:

  • 700г грибів
  • куряча грудинка маленька
  • 2 яйця
  • 300 грам тонко нарізаного бекону
  • жменька в'ялених помідорів
  • цибулина
  • кілька стебло кінзи, зеленої цибулі
  • приправи за смаком (насіння коріандру, мускатний горіх, чорний і червоний перець, соєвий соус, горішки).

  • Спосіб приготування:

    Гриби потушити на повільному вогні, кілька штук залишити для серединки інше подрібнити у блендері з цибулиною і грудинкою. Яйця розділити на жовтки і білки. Білки збити з дрібкою солі до піків, жовтки додати до грибного фаршу, приправити, додати соєвий соус, додати дрібно нарізану зелень і гарненько перемішати.У кінці обережно перемішати збиті білки.
    Дно і бортики форми вистелити беконом, форму попередньо змащувати не потрібно). Заповніть форму половиною фаршу, акуратно укладати гриби а зверху помідори, закрити другою частиною фаршу.
    Посипати горішками.
    Загорніть дуже ретельно форму в фольгу. Запікати близько години при 180 гр на середній решітці. До того як витягнете террін з духовки, потрібно зняти фольгу щоб верх зарум'янився. Витягнути з духовки і остудити у формі.