Бабусині страви: "Фаршировані грибочки"

Бабусині страви: "Фаршировані грибочки"

Інгредієнти:

  • Печериці 1кг.
  • Цибуля ріпчаста 1шт
  • Куряча грудка сира 1шт.
  • Карпаччо з курячої грудки (сирокопчене м'ясо) 1шт. (можна замінити копченим беконом)
  • Сметана 2ст.л.
  • Сир 100гр.
  • Цибуля зелена 3 пера.
  • Сіль, перець за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Печериці обмити або обтерти серветкою.

    Ніжки викрутити і дрібно порізати.

    На сковороді обсмажити цибулю до м'якості, додати ніжки від грибів. Смажимо пару хвилин.

    Додаємо сиру курячу грудку - дрібно нарізану. Смажимо до готовності.

    Додаємо цибулю і сметану, перемішуємо.

    Сиров'ялену грудку також дрібно нарізаємо, додаємо в начинку - вона готова.

    Начиняємо капелюшки грибів, зверху присипаємо тертим сиром і запікаємо в гарячій духовці хвилин 10.