Бабусині страви: "Шоколадний пиріг з малиною"

Бабусині страви: "Шоколадний пиріг з малиною"

Інгредієнти:

  • 75 гр. борошна
  • 100 гр. шоколаду
  • 75 гр. вершкового масла
  • 100 гр. коричневого цукру
  • 2 яйця
  • малина 100 гр
  • для глазурі:
  • 100 гр. шоколаду
  • 50 гр. вершкового масла

  • Спосіб приготування:

    Шоколад розламати, помістити в миску і розтопити на водяній бані разом з вершковим маслом.
    Яйця збити до білого кольору з цукром і акуратно вмішати в них розтоплений шоколад з маслом.
    Всипати просіяне борошно і ретельно вимішати.
    Форму для випічки вистелити папером або просто добре змастити маслом. Вилити половину тіста.
    Потім на тісто акуратно викласти ягоди малини. Залити тістом, що залишилося зверху.
    Поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30. Перевіряйте готовність зубочисткою - якщо виходить суха - пиріг готовий.
    Поки печеться пиріг - приготуємо глазур. На водяній бані розтопити шоколад з вершковим маслом.
    Після того як пиріг охолоне - залийте його глазур'ю.