Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Шоколад розламати, помістити в миску і розтопити на водяній бані разом з вершковим маслом.
Яйця збити до білого кольору з цукром і акуратно вмішати в них розтоплений шоколад з маслом.
Всипати просіяне борошно і ретельно вимішати.
Форму для випічки вистелити папером або просто добре змастити маслом. Вилити половину тіста.
Потім на тісто акуратно викласти ягоди малини. Залити тістом, що залишилося зверху.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30. Перевіряйте готовність зубочисткою - якщо виходить суха - пиріг готовий.
Поки печеться пиріг - приготуємо глазур. На водяній бані розтопити шоколад з вершковим маслом.
Після того як пиріг охолоне - залийте його глазур'ю.