Інгредієнти:
Процес приготування:
Апельсини і лимон відварити у великій кількості води (10-15 хвилин, поки будуть готуватися яблука).
З яблук вирізати серцевину. Якщо шкірка дуже жорстка, то її можна зчистити.
Апельсини і лимон розрізати і вибрати кісточки. Всі фрукти (апельсини, лимон і яблука) пропустити через м'ясорубку.
У мисці збити яйця з цукром. Додати приблизно одну третю частину від отриманої яблучної маси. Перемішати.
Всипати борошно з содою і розпушувачем. Розмішати. Має вийти густотікуче тісто. Велике деко застелити папером для випічки. Викласти тісто і розмазати його рівним шаром.
Поставити в розігріту до t = 200-220 ° C духовку на 10-12 хвилин.
Поки корж запікається, приготувати начинку. У сковороді на великому вогні розтопити вершкове масло. Насипати рівним шаром цукор і дочекатися, коли він почне плавитися і трохи коричнівіти.
Викласти решту яблучної маси і тушкувати при постійному помішуванні. Деко з коржем вийняти з духовки і відразу ж на гарячий корж намазати яблучну масу. Зверху закрити фольгою або плівкою, щоб запобігти випаровуванню вологи. Залишити остигати до теплого стану.
Згорнути теплий корж в рулет, одночасно відокремлюючи папір від коржа. Загорнути у фольгу або п / е плівку і залишити до повного охолодження, а краще - на всю ніч для просочування. Перед подачею рулет посипати цукровою пудрою.