Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Поставити сковороду розігріватися, вогонь середній. Курячі грудки посолити, поперчити, скропити оливковою олією, посипати гірчичним порошком - по 1 ч.л. на кожну.
Розтерти гірчичний порошок по всій поверхні філе, зі всіх сторін. На добре розігріту сковороду викласти курку.
Поки курка смажиться приготуємо соус. Цибулю-порей очистити, розрізати вздовж і ретельно вимити. Дрібно порізати.
Перевернути шматочки курки і зрушити на одну сторону сковороди. На другій половині сковороди злегка обсмажити цибулю-порей.
Видавити 4 зубчики часнику, додати гірчицю із зернами, і влити біле сухе вино. Перемішати і дати закипіти.
Додати вершки і тушкувати курку в соусі близько 10 хвилин, накривши кришкою або фольгою зверху. Вийняти курячі грудки з соусу і нарізати їх на шматочки злегка під кутом.
Загуснувший соус вилити на красиве блюдо і викласти шматочки курки зверху, скропити оливковою олією.










!["СКАБЄЄВА пояснила, що робив ЗЕЛЕНСЬКИЙ у Куп'янську [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2174/217416_48xx_.jpg)








