Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Включити духовку на 200 градусів.
Масло збити міксером з цукром, додати сметану, яйце, ванільний цукор.
Просіяти в миску борошно (це приблизно 2 склянки, обидва без гірки, врівень), соду, сіль.
Не припиняючи збивати масло з цукром і сметаною, всипати суху суміш невеликими частинами.
Має вийти м'яке, в'язке тісто.
Застелити деко папером для випічки або змастити маслом.
За допомогою двох чайних ложок викласти печиво невеликими купками на відстані один від одного.
Спекти при 200градусах протягом 10-15 хвилин.
Пробуйте готовність сірником, застроміть її в серединку печива, вийміть - повинна залишатися сухою.
Викладіть печиво на решітку для охолодження.