Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Свинину обмазуємо сіллю та перцем. Застеляємо деко фольгою. Гриби ріжемо шматочками та викладаємо на фольгу. Зверху - свинину. На неї кладемо ще гриби. Все це щільно загортаємо у фольгу. Ставимо у духовку, розігріту до 220 градусів, деко з м'ясом у фользі на півтори години. Потім виймаємо, робимо маленький отвір та зливаємо сік у посудину. Розрізаємо фольгу зверху, змазуємо свинину вершковим маслом та відправляємо у духовку до скоринки. На 200 г соку нам потрібно 1 столова ложка борошна. Підсмажуємо борошно на сухій сковороді до світло-коричневого кольору. Обережно додаємо соус та 2-3 столові ложки сметани. Помішуємо, поки не закипить і вимикаємо. Готову свинину ріжемо на шматочки, посипаємо грибами та поливаємо соусом. Все дуже просто і неперевершений результат.