Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Приготувати фарш, як на котлети: змішати фарш, розмочений хліб, сіль і перець. Тепер готуємо начинку: варене яйце натерти на тертці, додати тертий сир, сіль і перець. Додати вершкове масло, все ретельно перемішати. Готуємо зрази: беремо 1 ст.л. фаршу, в середину кладемо 1 ч.л. начинки. Робимо котлетку. Готуємо кляр: збити молоко, яйце, борошно, сіль і перець; консистенція, як рідка сметана. Зрази вмочаємо в кляр, кладемо на гарячу сковороду, смажимо з двох боків до золотистого кольору. Довести зрази до готовності в гарячій духовці при температурі 220 градусів приблизно 15 хвилин (можна один раз перевернути, щоб не висушити кляр).