Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Просійте борошно два рази з розпушувачем, сіллю і відкладіть в сторону. Вилийте молоко і вершкове масло в каструлю і підігрійте, поки масло повністю розтане. Це наша підготовка. Збити яйця в міксері близько хвилини на середньо-високій швидкості. Додати цукор по частинах і збивати, поки маса не збільшиться в три рази (близько 10 хвилин, залежить від потужності міксера). Додамо борошно, швидко перемішємо. Нагрійте молоко з маслом ще раз перш ніж воно досягне кипіння, влити в тісто і перемішати. Вилийте у форму і випікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 ° С протягом 25-30 хвилин. Форма діаметром 22 см. Готовий корж остудити на решітці. Крем може бути будь-який, хоча і без крему, посипаний цукровою пудрою - дуже смачно!