Бабусині страви: "Рибка в сирному суфле"

Бабусині страви: "Рибка в сирному суфле"

Інгредієнти:

  • філе рибне - 4 шт
  • яйця курячі - 5 шт
  • сир твердий - 75 г
  • сіль - 1.5 ч. л.
  • перець духмяний
  • масло вершкове - 2 ст. л.

  • Спосіб приготування:

    Філе риби згорнути трубочками (радимо брати камбалу, палтус, окуня морського і пангасіуса), обв'язати нитками і обсмажувати у вершковому маслі до напівготовності приблизно 5 хвилин. Посипати сіллю і перцем, нитки зняти У кожну з формочок, попередньо змащених вершковим маслом, покласти по рулетику з рибки. Натертий на тертці сир розтерти з жовтками до отримання однорідної маси. Білки збити в щільну пишну піну. Акуратно змішати білки з жовтками і сиром і відразу ж розлити по формах з рибою. Формочки поставити в заздалегідь нагріту до 220 ° духовку на 15 хвилин. Готове суфле повинно бути пишним з засмаженої верхньої скоринкою.