"Випадковість і недолугість цього персонажа" - Мason Lemberg

"Випадковість і недолугість цього персонажа" - Мason Lemberg

Всі ці події, які відбуваються останнім часом показують "справжнє лідерство" Сталевояйцевого Лідера. Випадковість і недолугість цього персонажа.

І те що єдиною метою "його боротьби" є якнайшвидше добратися до великих грошей на "Велике Відбудівництво" і найшвидше їх розпиляти. Це єдина мотивація і єдина мета. Все інше пох. Саме тому марять закінченням війни в цьому році і кожного дня обпісюються з високих рейтингів. Як і ті, хто сподіваються щось мати з корита.

Тільки от ситуація розвивається в другий бік. Країна і суспільство деградує:

- такими нагородами, які демотивують суспільство

- "розвідниками"-їбанатами, які не роблять своєї роботи, а лиш пиздять про закінчення ракет, рак путіна, і "експертно" вторгаються в Крим в грудні 2022.

- Лисими з кварталу з орденами, в яких може потрапити снайпер

- колями коклєтами, безуглими та іншим лайном

- міністрами які крадуть їжу в солдата під час війни

Суспільство деградує, суспільство мовчанням і потаканням програло свою битву і зараз просто змушене буде мовчки спостерігати за щоденним піздєцом.

Тобто, ми йдемо шляхом росії. Тим самим шляхом. До чого це привело, до чого привели сцаря їбанати з їхніми манямірками, ми бачимо наочно, але йдемо їхньою дорогою.

Йдемо замість того, щоб йти в протилежний бік.

І, на жаль, фінал цієї історії буде визначатися лиш різницею деградації Вов і тим, чи є українці іншими ніж їхні "старші брати", чи здатні вони щось усвідомити і визнати помилки і розвернутися на правильний шлях.