Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Печиво подрібнюємо за допомогою бленд ера в дрібну крихту. Додаємо до печива увесь арахіс.
Вершкове масло розтоплюємо у невеличкій каструльці.
Какао-порошок перемішуємо з цукром та молоком. Помішуючи суміш молока та какао, додаємо розтоплене масло.
Варимо отриману суміш на невеличкому вогні.
Як тільки на поверхні тіста почнуть з'являтися бульбашки, знімаємо з вогню і додаємо до подрібненого печива.
Все ретельно перемішуємо і даємо охолонути.
З тіста формуємо ковбаску, кладемо на харчову плівку і завертаємо, кладемо в морозильну камеру на 2 години.
Перед подачею нарізаємо ковбаску на невеличкі шматочки.