Бабусині страви: Суп "Павезе"

Бабусині страви: Суп "Павезе"

Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт
  • хліб (скибочки білого хліба) - 2-3 шт
  • бульйон (м'ясний) - 2 скл.
  • сир твердий (натертий на крупній тертці) - 1 ст. л.
  • цибуля зелена
  • масло вершкове (для намазування хліба)

  • Спосіб приготування:

    Готуємо одну порцію. Скибочки хліба з двох сторін змащуємо вершковим маслом і обсмажуємо до апетитної скориночки.
    У вогнетривку форму викладаємо наші грінки, заливаємо бульйоном. Акуратно розбиваємо зверху яйце так, щоб жовток залишився цілим.

    І ставимо форму в розігріту духовку. Тримаємо там до моменту, поки білок не затвердіє.
    Гарячий суп посипаємо тертим твердим сиром і дрібно нарізаною зеленою цибулею.