Інгредієнти:
2/3 ст.л. цибулі, дрібно нарізаної
трошки лимонного соку (2-3 чайні ложки)
базилік, дрібно нарізаний
Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 180 гр.С
2. Змішати гірчицю, сіль, сік половинки лимона. Філе риби розрізати на 2-3 частини, в залежності від розмріру однієї філейки. Додати рибу до маринаду і поставити в холодильник на 1 годину.
3. Запекти рибу в духовці десь 30 хв, або до готовності доки не зарум’яниться.
4. Чіабатту порізати на шматки, завбільшки десь 15 см і їх розрізати на двоє горизонтально. Обсмажити хліб трошки на сковорідці.
5. На кожну сторону сендвіча намазуємо тартар, на одну сторону викладаємо рибку, на іншу листя салату і помідор. нарізаний кружечками. Складаємо дві половинки.