Інгредієнти:
3 літри води
Спосіб приготування:
М'ясо потрібно добре вимити і покласти в каструлю. Налийте воду і покладіть лавровий лист.
Ставимо режим «Гасіння» і включаємо на 1,5 години. Через 20 хвилин зніміть піну, посоліть бульйон.
Картоплю треба почистити, помити і нарізати маленькими кубиками. Викладіть її в каструлю.
Капусту миємо під проточною водою і нарізаємо соломкою або шаткуємо. Викладаємо її в мультиварку.
Буряк і моркву очищаємо від шкірки, миємо гарненько і натираємо на крупній тертці. Цибулю і часник очищаємо і подрібнюємо. Помідор також очищаємо від шкірки, попередньо поклавши в окріп, і нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо овочі в каструлю.
Через 15 хвилин борщ можна їсти. Покладіть в нього сметану і подрібнену зелень. Приємного апетиту!