Бабусині страви: "Борщ в мультиварці"

Бабусині страви: "Борщ в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 300 г м'яса
  • 5 картоплин
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 буряків
  • 1 маленька головка білокачанної капусти
  • 1 помідор
  • 2 зубчики часнику
  • 2 шт. лаврового листа
  • 1 ст. л. солі
  • Зелень
    3 літри води

  • Спосіб приготування:

    М'ясо потрібно добре вимити і покласти в каструлю. Налийте воду і покладіть лавровий лист.
    Ставимо режим «Гасіння» і включаємо на 1,5 години. Через 20 хвилин зніміть піну, посоліть бульйон.

    Картоплю треба почистити, помити і нарізати маленькими кубиками. Викладіть її в каструлю.
    Капусту миємо під проточною водою і нарізаємо соломкою або шаткуємо. Викладаємо її в мультиварку.
    Буряк і моркву очищаємо від шкірки, миємо гарненько і натираємо на крупній тертці. Цибулю і часник очищаємо і подрібнюємо. Помідор також очищаємо від шкірки, попередньо поклавши в окріп, і нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо овочі в каструлю.
    Через 15 хвилин борщ можна їсти. Покладіть в нього сметану і подрібнену зелень. Приємного апетиту!