152 день навали. Факти та роздуми

152 день навали. Факти та роздуми

1. Тиждень тому ботоксний карлик на високих підборах погано виглядав на фоні високого Ердогана, він давно погано виглядає - в Україні, Сирії, Лівії. Безумовно, те, що турецький лідер перейняв у російського пристрасть до запізнення на зустрічі з іноземними лідерами, дратувало Путіна.

2. Карлик чекав на можливість відпрацювати калібрами по авторитету гаранта зернового договору в Одесі, і це, як виявилося, було не складно. Ця історія з вибухами в порту, мала продовження сьогодні з цілою серією обстрілів по Затоці під Одесою.

3. А тепер подивимося на це з іншого боку. Ердоган ніколи не підставляв ліву щоку після удару. Він має через рік президентські перегони, а у демократичній країні вибори потрібно вигравати, а не малювати, як у Росії.

4. У нього є обмежене коло питань для Росії навзаєм:

- туристичний сезон закінчується, за рік буде інша реальність, тому не потрібно довго тримати особливість підходів до росіян, карти "Мир", спільні туристичні компанії, російськомовні зазивали та інше.

- сезон турецьких помідорів закінчується;

- "байрактари" - це сімейний бізнес його зятя. Можливо, пора організувати щоденне постачання;

- Сирія - це класична ситуація швидкого досягнення результатів. Не беззмістовні розмовни з росіянами, а брудні будні війни, наступ в Ідлібі, Алеппо - наш та інші меми для турецького виборця

- 5 мільйонів нащадків кримських татар у Туреччині, - це ціла програма боротьби за електорат

5. І головне. Зараз вектор Ердогана як регіонального лідера у небезпеці тільки від дій Путіна, який принижує цю велич. Готуємо попкорн, вболіваємо за Галатасарай

Красовицкий Александр