Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крок перший. Пропорції не пишу, оскільки готую все на око. Опускаємо в окріп качан капусти, проварюємо його кілька хвилин. Потім ділимо капусту на листочки. Можна знову її опустити в окріп, після того як знімемо верхній шар.
Крок другий. Обсмажуємо на соняшниковій олії в сковорідці болгарський перець, помідори, моркву і цибулю.
Крок третій. Чистимо картоплю, натираємо його на дрібній тертці, посипаємо сіллю з перцем за смаком. Додаємо кілька ложок сметани.
Крок четвертий. Змішуємо картоплю, яйце, м'ясний фарш і половину обсмажених овочів. Вийшла начинка для голубців.
Крок п'ятий. Викладаємо начинку ложкою на капустяний лист, згортаємо голубці конвертиком, кладемо їх у чашу мультиварки в кілька шарів.
Крок шостий. Змішуємо залишилися обсмажені овочі з двома столовими ложками сметани і склянкою води. Заливаємо приготовленим соусом голубці в мультиварці.
Крок сьомий. Готуємо голубці з картопляною начинкою 2:00 в режимі * гасіння *.