Бабусині страви: "Курячий рулет"

Бабусині страви: "Курячий рулет"

Інгредієнти:

  • Курка - 1 шт
  • Желатин - 3 ст ложки
  • Спеції - будь-які курячі приправи
  • Зелень - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Курку порізати на дрібні шматочки, відділивши кісточки і шкуру, посолити і поперчити за смаком. Желатин розвести в теплій воді.

    А тепер маленький секрет, беремо порожній пакет з під будь-якого соку 1 літр, що б всередині була фольга. надрізаємо ножицями верхню частину, поміщаємо туди нарізану курку, заливаємо її желатин розчином, пакет скріплюємо назад степлером.

    Пакет з майбутнім курячим рулетом поміщаємо у велику каструлю стоячи, заливаємо воду, що б покрити 2/3 пакету і варимо на повільному вогні 1,5 години.

    Після того як наш рулет зварився, дістаємо пакет охолоджуємо його і поміщаємо в холодильник на 3-4 години. Желатин застигне, тепер можна пакет розрізати ножицями і витягти наш рулет нарізати його і прикрасити зеленню.