Бабусині страви: "Шашлик із курячої печінки"

Бабусині страви: "Шашлик із курячої печінки"

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 500 г
  • сало - 250 г
  • цибуля - 2 шт
  • молоко - 150 мл
  • зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Печінку і сало поріжте кубиками. Зелень петрушки подрібніть. Цибулю поріжте кільцями.

    У каструлю складіть шматочки печінки і кільця цибулі. Посоліть, поперчіть, залийте молоком і поставте в холодильник на дві години.

    Шматочки печінки і сала по черзі нанизайте на шампури.

    Смажте шашлик над розжареним вугіллям до готовності, час від часу перевертаючи шампури.

    Цибулю, в якій за цим кулінарним рецептом маринувалася печінка, можна також нанизати на шампур і підсмажити на вогні.