Бабусині страви: "Пиріжки з грибами"

Бабусині страви: "Пиріжки з грибами"

Інгредієнти:

  • листкове тісто (заморожене) - 250 г
  • консервовані шампіньйони - 1 банка (400 г)
  • цибуля - 1 шт
  • яйце - 1 шт
  • рослинна олія - для смаження
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Тісто розморозьте, розкачайте на посипаній борошном поверхні товщиною 2 мм, виріжте кружечки діаметром 8 см.

    Цибулю дрібно нашаткуйте і обсмажте разом з грибами на рослинній олії до золотистого кольору, приправте сіллю і перцем за смаком. Дайте охолонути і подрібніть за допомогою блендера.

    Сформуйте пиріжки. Покладіть на деко папір для випічки, зверху викладіть пиріжки на відстані 2 см один від одного, змастіть збитим яйцем і випікайте 12-15 хвилин при температурі 200 °C.

    Подавати закусочні пиріжки з грибами можна з соусом, приготованим зі сметани, подрібненої зелені і часнику.