Інгредієнти:
сіль, сухі трави, цукор, чорний перець - за смаком
Спосіб приготування:
Половину цибулини поріжте і разом з нарізаною картоплею додайте в киплячу воду, посоліть за смаком.
Другу половину цибулини і моркву поріжте, буряк натріть на тертці і обсмажте на рослинній олії, додавши трохи цукру. Додайте томатну пасту, посоліть за смаком. Посипте чорним меленим перцем.
Поріжте капусту і болгарський перець. Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю томатну зажарку, капусту, перець і чорнослив. Варіть 10 хвилин.
В кінці приготування всипте подрібнений часник, посипте улюбленими сухими травами. Розлийте борщ по тарілках, посипте свіжим кропом.
Якщо ви не дотримуєтеся посту, можете подавати борщ зі сметаною.