«Єрмак молодєц, пост написав, а ви просто завидуєте» - Марина Данилюк-Ярмолаєва

«Єрмак молодєц, пост написав, а ви просто завидуєте» - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Перше. Це не перший зашквар кума. І він мав давно скласти мандат та піти разом із Ради зі своєю помічницею. Скласти мандати і піти на три літери. Крапка.

Друге. Коля Тищенко займається всією цією фігнею, бо має дозвіл. І оці штуки «а він уже і не кум мені, ми не спілкуємось» не робе. Твій кум посідає високе місце в ієрархії партії влади. І має нести відповідальність.

Кум Єрмака давно пасеться на темі кол-центрів. З його приводу є купа інфи в інтернеті. Просто постом про «він не мій кум» не вирішується. Бо тут воняє корупцією на мільйони.

Очевидно, що Єрмак зреагував, бо йому потужно і незламно присунули про кума. А особливо грунтовно пояснив тему відомий футболіст, патріот і крутий волонтер, який херачив поки півкраїни усталі от войни Роман Зозуля. Він пояснив і за Кракен, і за цього «Сина».

Яка мораль? Ці елітні і гламурні куми забембують вкрай. Особливо в часи війни. Особливо в момент, коли через небажання Зеленського пояснити правила мобілізації — РФ активно активізувала кампанії проти ЗСУ. І ось в Дніпрі автівки ЗСУ палить ЗСУ малолітня школота, яку найняли через телеграм. А нардеп і елітний кум з важелями впливу влаштував бійку з ветераном. Ще і обгадив ветерана, що мовляв, списаний. Ну так, Колян, покажи з кумом як правильно звільняти Вовчанськ і Купʼянськ своїми руками. Утри носа «Кракену» — підрозділу, який був в багатьох сраках-мотиках.

Гидко це все. І ботоксна морда Тищенка.

І оце, я умиваю руки від кума. Хоча у кума все заєбіндер і мандат у нього ніхто не збирається забирати.