Бабусині страви: "Рулет з грибами"

Бабусині страви: "Рулет з грибами"

Інгредієнти:

  • печериці - 150 г
  • борошно - 1,5 ст. ложки
  • молоко - 150 мл
  • яйця - 4 шт
  • козячий сир - за смаком
  • зелена цибуля - 1 пучок
  • зелень петрушки - 0,5 пучка
  • вершкове масло - 1 ст. ложка
  • оливкова олія - 1 ст. ложка

  • Спосіб приготування:

    Шампіньйони і зелену цибулю дрібно поріжте.

    У сотейнику розігрійте суміш вершкового масла та оливкової олії. Обсмажте цибулю. Додайте шампіньйони і підрум’яньте на середньому вогні 5 хвилин.

    Всипте борошно, трохи підсмажте. Вилийте молоко, розмішайте. Викладіть в миску, злегка остудіть, додайте дрібно порізану петрушку, 1 яйце і 3 жовтки, посоліть і поперчіть.

    Три білки збийте в густу піну і обережно введіть в грибну масу.

    Деко застеліть папером для випічки. Викладіть грибну масу шаром, товщиною 7 мм і розрівняйте.

    Випікайте в нагрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин.

    Змастіть козячим сиром, скрутіть рулетом і поріжте на скибочки.