Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Шампіньйони і зелену цибулю дрібно поріжте.
У сотейнику розігрійте суміш вершкового масла та оливкової олії. Обсмажте цибулю. Додайте шампіньйони і підрум’яньте на середньому вогні 5 хвилин.
Всипте борошно, трохи підсмажте. Вилийте молоко, розмішайте. Викладіть в миску, злегка остудіть, додайте дрібно порізану петрушку, 1 яйце і 3 жовтки, посоліть і поперчіть.
Три білки збийте в густу піну і обережно введіть в грибну масу.
Деко застеліть папером для випічки. Викладіть грибну масу шаром, товщиною 7 мм і розрівняйте.
Випікайте в нагрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин.
Змастіть козячим сиром, скрутіть рулетом і поріжте на скибочки.