Роман Червінський в інтерв'ю УП повідомив нові дані щодо операції "Авеню" - Джон Сміт

Роман Червінський в інтерв'ю УП повідомив нові дані щодо операції "Авеню" - Джон Сміт

За наявною у Червінського інформацією Єрмак після зриву спецоперації з захоплення вагнерівців віддавав вказівки керівництву ГУР знищити і підробляти документи:

 - Єрмак давав вказівки керівнику ГУРа знищити всі матеріали по операції, приховати. Якщо хлопці відмовлялися, бо це порушення інструкції, він казав: "Добре, якщо ви не хочете знищувати, бо це порушення інструкції, тоді візьміть і напишіть інші документи іншого змісту під цими самими номерами і покладіть у справу".

Це - приховання слідів злочину. Одні ці вказівки, якщо вони віддавалися, є окремим злочином.

Якщо Єрмак це робив, це підтверджує не тільки введення слідства і суспільства у оману бандою, а й про існування стійкої злочинної організації у вищому керівництві держави. Спершу банда вчинила злочин - державну зраду, а потім розписала ролі, як обманути суспільство. Депутат Безумна розігрувала перед камерами "секретаря ТСК Парламенту по розслідуванню злочину", бекала-мекала, як "не вдалося встановити, хто і на якому рівні зірвав". А новопризначений керівник ГУР Буданов провів дивний перфоманс разом з іншим "розвідником" Арестовичем яке назвали "інтерв'ю" (хоча Арестович на той момент не був блогером-інтерв'юером) і на цьому "інтерв'ю" Буданов розповідав, а Арестович фахово "підтверджував", що вся історія по захоплення вагнерівців "це інформаційна спецоперація РФ".

При цьому в цей самий момент Буданов, зі слів Червінського, отримав вказівку Єрмака підробляти і знищувати документи, і очевидно цю вказівку передав далі "хлопцям", які і "відмовлялися, бо це порушення інструкції".

Якби у нас була нормальна країна, то одних цих свідчень розвідника було б вже достатньо, щоб розпочати розслідування проти фейкового "віце-президента" і всієї кодли злочинців.  

І це б розслідування не зупинялося доки не встановило, які ще злочини ця ОЗУ вчинила: бо зрив ДОЗу і ракетної програми, розмінування, розведення і відведення, співпрацю ОПи з Деркачем (ГРУ), Портнова, ігнорування попереджень союзників і оголення напрямів наступу ворога - вихаркуємо досі.

Не всі з чиновників і політиків в нашій країні - злочинці і тупі чорти, що по-баранячому покірно виконують злочинні вказівки нео-януковичів. У нас в спецслужбах були достойні люди, які не вирішили сховатися під плінтусом, а вирішили приректи свої кар'єри, але зробили ВСЕ, щоб суспільство дізналося про потвор.

Честь і хвала таким, як Роман Червінський і його товариші.