"ГАРРІС РОЗЧАРУВАЛА ЗЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ГАРРІС РОЗЧАРУВАЛА ЗЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Журнал Time (той самий, що малював фейс Зеленського на обкладинці) повідомив карколомну новину. Виявляється напередодні вторгнення Москви до України, Камала Гарріс відмовила Зеленському в проханні надати Україні зброю і впровадити санкції проти Росії.

Мовляв, ніде у нас друзів нема, Гарріс для нас не краща за Трампа. Так виходить?

А тепер кілька подробиць, взятих в тому числі з публікації на Time.

В статті ідеться, що під час Мюнхенської конференції 2022 р. Гарріс зустрілася з Зеленським і довела до нього кілька важливих месседжів. Серед іншого Гарріс повідомила що на думку ЦРУ І комітету начальників штабів США напад Росії на Україну неминучій.

Зеленський у відповідь заявив що так, і значить США мусять наводнити Україну зброєю і ввести проти Россії превентивні санкції. Гарріс відповіла, що Штати такого робити не будуть і це "посилило розчарування Зеленського у союзниках".

Оцінимо.

Мюнхенська безпекова конференція це 18-20 лютого 2022 р. Від дня завершення конференції до вторгнення Росії - ЧОТИРИ доби. Уже тоді Зеленський знав що вторгнення неминуче.

І що він зробив? Він наказав евакуювати передмістя Харкова та Чернігова, а з ними Бучу, Ірпінь та Бородянку? Може він наказав негайно виводити війська з ППД на кордони аби вони заривалися в землю? Може він наказав терміново перекинути з тилу чотири бригади на Чонгар, де оборону тримав аж цілий ОДИН батальйон морпіхів, неповного складу - проти всієї російської армади?

Нічого подібного! Зеленський таких наказів не віддав. Саме тому ЗСУ зупиняли ворога на околицях великих міст, повних мирних мешканців, яких ніхто не евакуював. Ми зараз можемо відверто казати - кожен українець, який загинув бо опинився на лінії вогню двох масових армій, загинув з вини Зеленського, якому чхати було на їхнє життя і здоров'я.

Але тепер поставте себе на місце пані Гарріс. Вона приїхала до чувака, з яким уже провів розмову керівник ЦРУ - Бьорнс пояснив Зеленському що на Україну нападуть. Як відреагував ЗЕ? Він розповів посполитим про травневі шашлики. Що зробили після цього США? Вони дали Україні "Джавеліни" і "Стінгери", а британці ще докинули "Нлау" - насправжі це далеко не повний перелік.

І от Гарріс приїздить до Зеленського, якого вже попереджали, на якого зараз на падуть, в якого на кордоні - жодного метру окопів, населення не евакуйоване а мобілізація не оголошена, аби сказати ЗЕ: "Вова, роби щось! Вас зараз будуть знищувати!" І що вона чує у відповідь?

Вона чує не Україна має ворушитися, а США мусять почати воювати. США мусять передатт Україні зброї на мілтярди доларів (не Україною зароблені, на секундочку), і впровадити проти РФ перевентивні санкції, які самі по собі - привід для оголошення війни. Я не знаю, чи готові США зробити щось подібне в разі, якщо напад буде загрожувати їньому союзнику ро НАТО. Для повноти картини ЗЕ ще мусив вимагати удару лазерами з американських супутників по Москві.

Я уявляю скільки сил знадобилося колишній прокурорці Гарріс, аби не сказати у відповідь щось типу: "Вова, ти не охренів? Тобі в твоєму Кривому Розі не пояснювали, що треба інколи словам ціну знати?"

Ще більше як уявляю ЯК охреніли від відповіді Зеленського у Вашингтоні і скільки сил знадобилося Байдену аби переконати багатьох міністрів, що Україну треба підтримувати, а не посилати по відомій адресі.

Висновки зі сказаного прості. Ми здобули ще один доказ того, що Зеленський безпосередньо винний у трагедії українців, які в перші місяці війни були вбиті, скалічені, згвалтовані та які втратили своє майно. Зеленський знав про напад. Знав і нічого не зробив.

Точніше так, я мрію дізнатися результати досліджень, які точно з'ясують, що напередодні війни зробив Залужний і чого не зробив Зеленський.

А щодо Камали Гарріс, то тут все зрозуміло. Незалежно від результатів виборів у США, легкі часи для Зеленського завершуються. Від нього будуть вимагати дій і його будуть жорстко виховувати.

Зеленський це дуже гарно знає. Він тої, розчарований