"Я завжди казав, що не вірю в «хороших русских»" - Саід Ісмагілов

"Я завжди казав, що не вірю в «хороших русских»" - Саід Ісмагілов

Хороші руські це ті самі імперці, але яких не взяли до влади і фінансових потоків.

Західні країни обміняли справжніх російських шпигунів і кілерів на «хороших русских», а ті на першій же прес-конференції сказали:

- Андрій Пивоваров заявив, що буде боротися за помʼякшення санкцій Заходу: «чтобы мы могли ослабить санкции, именно те, которые касаются простых людей».

- Володимир Кара-Мурза: «Мы видим очень часто, что санкции западных демократических стран оказываются направленными уже не против режима Путина и против конкретных преступников в высших рядах режима Путина, а против всей страны, против всех российских граждан. И это крайне несправедливо и контрпродуктивно».

Для нашої української справи вони вороги. І ще невідомо хто гірше для нас «плохие русские», чи «хорошие русские». Бо путіністи не зможуть вибити у Захода послаблення санкцій проти них, а ці «троянські коні» можуть переконати Захід послабити санкційну політику, бо «простые люди страдают». Таким чином вони для нас більш небезпечні вороги, адже грають проти України.

Наша політика і дипломатія має грати свою міжнародну гру, і стати на бік національних рухів, що боряться за розпад РФ і постання на її руїнах своїх незалежних національних держав, а також пропонувати нашим західним партнерам обмінювати не «хороших русских», а політвʼязнів національних рухів. Їх у російських вʼязницях чимало, і саме їх після звільнення потрібно показувати на прес-конференціях.