"НОВА РЕАЛЬНІСТЬ ЗАХОДИТЬ В НАШЕ ЖИТТЯ" - Александр Гончаров

"НОВА РЕАЛЬНІСТЬ ЗАХОДИТЬ В НАШЕ ЖИТТЯ" - Александр Гончаров

ПОВІЛЬНО, АЛЕ ВІРНО І ЦЕ ВЖЕ НЕ ЗУПИНИТИ  

Ну, по-перше, ми живемо у непередбачуваному світі. Так, влада нам обіцяла в умовах війни не піднімати ціни на енергоресурси та тарифи ЖКГ. А тепер постає питання не лише зростання цін та тарифів, а ще й підвищення податків. По-друге, глава НБУ запевняв, мовляв, не запускатимемо друкарський верстат, але тепер пішли розмови, що через дефіцит бюджету Нацбанк увімкнув друкарський верстат - заливає країну новою надрукованою гривнею. І плюс до цього – девальвація гривні.

Ми, звичайно ж, нашій владі віримо, але є невеликий нюанс: офіційна інфляція ніколи не дорівнювала реальній. Запам'ятайте це - ми щороку бідніємо мінімум на 10%-15% точно. І далі буде також. Це просто такі правила гри, які ми повинні прийняти та використовувати. І шукати кошти, щоби обганяти інфляцію. Впевнений, у деяких категоріях – інфляція взагалі становить рекордні 50%-100%-200% (наприклад, імпортна техніка).

Що робити? Насамперед, не жити в очікуванні лише однієї зарплати чи пенсії, а треба отримувати ще й пасивний дохід – це гроші, які регулярно надходять вам незалежно від вашого віку, здоров'я та працездатності.

Словом, настав час задуматися: або ви працюєте на гроші, або вони працюють на вас. Зрештою, не можна не скористатися моментом – в онлайні, інфобізнесі та ринках капіталу стільки грошей, що держава не може більше ігнорувати це – увагу поки що звертають точково туди, де зароблено надто багато. Тому не зберігайте всі гроші у гривні – зараз є багато прекрасних та приємних альтернатив – криптовалюта, золото, срібло та й фондовий ринок розвинених країн.