Бабусині страви: "Молочно-фруктовий коктейль"

Бабусині страви: "Молочно-фруктовий коктейль"

Інгредієнти:

  • молоко: 1 л
  • ві: 4 шт.
  • лимон: 1 шт.
  • цукрова пудра: 50 г

  • Спосіб приготування:

    1. Ківі почистити і нарізати на шматочки. Лимон добре помити, зняти цедру і вичавити сік.

    2. Збити молоко, ківі, лимонний сік, цукрову пудру та цедру в блендері (трошки цедри залишити для оздоблення).

    3. Розлити напій у склянки і оздобити лимонною цедрою та листочками м’яти.

    * До цього коктейлю можна додати й інші фрукти за бажанням, наприклад, банан, полуниці тощо.