"Зараз бачу новий початок чіткої і послідовної кампанії" - Роман Донік

"Зараз бачу новий початок чіткої і послідовної кампанії" - Роман Донік

Кампанії, яка вже не так давно майже спрацювала. Можливо не так як хотіли ті хто її організували, але спрацювала.

Націлена на розкол політичного і військового керівництва і на те щоб показати військових такими собі самодурами які самі в собі. Хочем плануємо, хочем інформуємо, хочем наступаємо, хочемо на бую всіх крутимо.

"Головнокомандувач тримав в таємниці курську операцію від Зеленського". Або "від Єрмака". "Зеленського ГК інформував в загальних рисах". "Або взагалі все зробив таємно". І десятки варіацій.

Дивіться, ніякий командувач угруповання не може щось зробити без відома головнокомандувача і без ресурсів по яким рішення приймає главком.

Не може головнокомандувач спланувати і реалізувати наймасштабнішу операцію за два роки без відома верховного. Тим більше на території РФ.

Як мінімум тому що це спільна операція і ЗСУ і ГУР і СБУ і багато кого ще.

Просто ми вчимося. Ми робимо висновки. Ми не повторюємо помилок і ми шукаємо варіанти. Варіанти і спосіб перемогти сильнішого супротивника маючого перевагу.

А от те що нічого ніде не протекло і в першу чергу до союзників, це показник того що ми стали дорослими. Хоча і дуже жахливу платим ціну. Яку ще довго будемо сплачувати.

Одна з проблем сьогодення, що ангели з крилами ніхуя не хочуть копирсатися і розгрібати лайно. Брати якусь відповідальність. Збирати негатив від "охуєнних парнєй", але хуйових професіоналів. Битися в стіну головою поки не проб'єш. Не хочуть приходити і казати - "давай я зроблю оце заїбісь і беру за виконання повну відповідальність". І піздячити до упора і трошки зверху. А ще після перших траблів і складнощів, починають казати - "та нє бля, я на це не підписувався". "Я канєшно можу це побороти, але зроби мене владичіцей морською, а інакше хуй".

Але ж сука то ангели, йопта.

Навіяло щось.