"ЧОМУ САМЕ ІНВЕСТИЦІЇ У КРИПТУ?" - Александр Гончаров

"ЧОМУ САМЕ ІНВЕСТИЦІЇ У КРИПТУ?" - Александр Гончаров

Ну, тут все дуже просто, це лише її зародження та визнання. Подивіться, скільки новин останнім часом у всьому світі: США, Великобританія, Венесуела та Близький Схід - всі намагаються легалізувати крипту, зробити її ланкою свого бюджету.

Ось і сьогодні вся увага світових ринків прикута до щорічного симпозіуму Федеральної резервної системи в Джексон-Хоулі, де о 19:00 за Києвом виступить голова ФРС Джером Пауелл із програмною промовою про економічні перспективи. Ключовим моментом його виступу буде риторика щодо зниження відсоткових ставок у США (у разі їх зниження – полетить вгору вартість акцій та крипти).

І про всяк випадок нагадаю: цього дня, рік тому, Біткоїн коштував близько 26 тис дол США, а сьогодні з ранку BTC = 60,895 тис дол США! Вражає?

P.S. Стежитиму за риторикою виступу Джерома Пауелла і скоро вам дам розгорнутий коментар (для наших ринків теж дуже важливо почути підтвердження курсу Федрезерва на зниження ставки у вересні 2024 року). Чекаю, що облікова ставка НБУ теж почне йти на зниження, а отже - знатно підштовхне ринки капіталу України.