Бабусині страви: "Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником"

Бабусині страви: "Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником"

Інгредієнти:

  • картопля - 3 шт
  • сочевиця - 1 склянка
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 1 шт
  • сосиски напівкопчені - 6 шт
  • м'ясний бульйон - 2 л
  • часник - 2 зубці
  • зелень петрушки - кілька гілочок
  • олія - для смаження
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    У м’ясний бульйон покладіть порізану кубиками картоплю і промиту сочевицю, поставте на вогонь. Після закипання уменшіть вогонь.

    Подрібнену цибулю підсмажте на олії. Додайте терту на крупній тертці моркву, тушкуйте 2 хвилини.

    Додайте порізані сосиски і часник. Смажте 2-3 хвилини.

    Коли картопля з сочевицею будуть готові, додайте зажарку. Варіть 5 хвилин.

    Перед подачею посипте суп різаною зеленню.