"Один раз - випадковість, два - співпадіння, тридцять три - система" - Джон Сміт

"Один раз - випадковість, два - співпадіння, тридцять три - система" - Джон Сміт

«Зеленський збирає велику нараду щодо втікачів: "треба зробити висновки"».

Я за нього зроблю ці "висновки".

В 2019 країна зробила владою конгломерат бандитів, корупціонерів і шпигунів. Вже тоді, 5 років тому, був очевидний наслідок: через пару років ця свора підпалить місце злочину і втече в різні боки. А залишаться заливати вогонь Микола і Петро.

Рила дмитрука, резнікова, тарана, венедіктової, рябошапки, трухіна, шевченка, маріупольського гвалтівника, деркача, портнова, кулініча, ім'я їм легіон - це лише зовнішній прояв проблеми.

А от корінь проблеми в тому, що одне місцеве етнічне організоване злочинне угрупування вступило в змову з ворогом. Це ОЗУ за дешеву "білоруську" електроенергію заводам Коломойського захопило владу. Забезпечив і полегшив Мафії захоплення вади контроль над великими ЗМІ. ПрезЕденетом вони поставили типу "якогось дурачка", а в реальності одного з бригадирів клану - відповідального у банді за ідеологію і пропаганду. Сам цей брігадір був замазаний в кримінальні дєлішкі ОЗУ - отримав на свої офшори у Белізі 41 мільйон дол вкладів Приватбанку - і ми це не забули і не забудемо, колись обов'язково нагадаємо.

І далі справа техніки: "представниками влади" за ставлеником ОЗУ одразу паровозом були протягнуті дві категорії негідників - кримінал і російські кадри.

Бо окремо презЕдент був ще й замазаний у виробництво роками на гроші мінкульту РФ тупої російської пропаганди для ринків РФ і України. А тест на наркотики "здавав" взагалі в клініці ГРУ.

Так що це зовсім не випадково, що «новиє ліца» виявилися переважно гімном на підошві. Криміналітет і російських шпигунів нам розставляла дбайлива рука наших ворогів.  

І тепер ми просто побачили наслідок "хуже не будьства". Типовий представник цієї влади накрався і відступив на лазурні берега без всякої протидії від своїх кєнтів у владі (насправді за прямого їх сприяння). Підставляйте в цю схему будь-яке прізвище цих хапуг: від "доктора смерть" степанова до керівника НБУ шевченка, від кримнашиста на закупках в МО до міністра ткаченка, що роздав мільйони вихідцям з Кварталу на серіали про гівно - всі тіхонєчко в лєс ушлі.

Один раз - випадковість, два - співпадіння, тридцять три - система.

Тому на "великій нараді" цій завтра СБУ, МВС і інші "правоохоронці" мали б поступити як ФБР із Трампом, сказати це все Зеленському у обличчя. Поставити його перед фактом. Пояснити його роль. І якщо він хоче бути отим "Володимиром Великим", а не арештованим прямо в цьому кабінеті, він має позбавитися всіх, хто пов'язує його з старими зв'язками. В першу чергу з присутнім в цьому кабінеті Єрмаком.

Але звісно, цього завтра не буде.