Резніков виринув у Чехії і прокоментував фейкову участь Татарова у "вбивствах чеченців" - Джон Сміт

Резніков виринув у Чехії і прокоментував фейкову участь Татарова у "вбивствах чеченців" - Джон Сміт

- «ДРГ у Києві були, я це точно знаю як міністр оборони».

Це він відповідає тим військовим, журналістам і експертам, які стверджують, що ніяких ДРГ в Києві знищено не було, а всі без виключення випадки "знищення ДРГ" у Києві це дружній вогонь з загибеллю наших же громадян через паніку, яка утворилася, бо влада провалила підготовку до війни.

 - "ДРГ були в місті Києві, вони були інфільтровані заздалегідь. Мені навіть ресторатори розповідали, як за два дні до того люди не розраховувались в ресторані і казали: «нічого, нічого, через...» і на російську мову далі переходили: «через два дні ви нам будете всі винні». Тому росіяни або їхні колаборанти були в Києві, це правда."

Ти був міністром оборони під час війни, ручкався з Байденами-Остінами, тебе показували по всіх світових ЗМІ, а повадки так і залишилися дрібної Промокашки з банди Чорна Кошка.

Що кидається у вічі в цьому спічі. Товаріщ не наводить конкретних фактів: де і коли була хоча б одна знищена російська ДРГ в Києві? "На вул такій-то лютого такого-то поліцейські і тероборона вступили в бій з ворожою групою, одного орка знищили на місці, ще двоє втекли, я це точно знаю, мені доповідали, як міністру оборони. Поліцейського Петренка і тероборонівця Сидоренка нагороджено медалями. Монастирський показував мені фото трупа, труп був бородатий, явно чеченець. Так що Татаров, що поруч у Офісі був зайнятий взяттям під охорону будинку Портнова, таки причетний до знищення ДРГ. Вірте мені, я вам ніколи не брехав, навіть про яйця по 17 грн за КГ."

Ні, конкретні факти він не розповідає. Він розповідає якісь чутки. Про якихось неназваних "рестораторів", які йому "розповідали" якісь історії, про якихось таємничих клієнтів, які просто не заплатили за шашлик. Ті ресторатори самі наклали в штани, як і Резніков перед війною, і дозволили цим "ДРГшнікам" втекти. Тому тих клієнтів поліція не затримала, встановити, хто вони були, ми не можемо - чи ДРГшнік чи просто хтось з російських громадян, яким Зеля роздавав українські паспорти, чи пропагандонів Звєзда, яким видав запрошення в Київ на Майдан.

Тому ясно, що все це звичайна побрехенька.

А фуфло це з виправданням Татарова в дійсності Резніков впарює населенню, бо вони досі - одна банда. І доки ти в банді зберігаєш омерту, Мафія тебе прикриває:

 - Ви там чекаєте результатів розслідування яйєць по 17? Хахаха: "Правоохоронці за весь час так і не зверталися до Резнікова і не провдодили з ним жодних процесуальних дій щодо корупційних контрактів в міністерстві оборони".

Ось і все. Підлеглі накралися (а може й тобі щось перепало) - при цій владі ти просто їдеш у відставку кудись закордон до діток на ситу пенсію до кінця життя.

За місяць до вторгнення це чудо заявляло, що "ударних угрупувань росії біля наших кордонів немає", а на другий день вторгнення вже побігло на територію ворога узгоджувати капітуляцію.

Лучший міністр оборони.

Чувак брехав про яйця по 17 грн "за кілограм", коли було за шт, брехав, як "ми залили злітну смугу мастилом", коли в дійсності Жуляни захистив генерал Кривонос, за що зелені відкрили проти нього кримінальну справу, і навіть тут же в цьому інтерв'ю збрехав, що його поїздки в Білорусь на переговори нібито "привели до екстракції 5 наших командирів в Туреччину".

Тих самих командирів з Азовсталі, яких набагато пізніше просто обміняли на кума путіна. При цьому кум путіна дійсно був звільнений, а наших ще на рік "звільнили" у тюрму в Туреччині.

Тупо патологічна брехня.

І ці патологічні брехуни і аферисти - наша влада.

В реальності єдина ворожа ДРГ у Києві це - Зеленський з бандою. І вона поки не знищена.