"Це прекрасно, що лисий гном уже відкрито погрожує війною США і країнам Європи" - Джон Сміт

"Це прекрасно, що лисий гном уже відкрито погрожує війною США і країнам Європи" - Джон Сміт

З 2014 року і от уже 10 років країна-404 стараннями путіна почала входити в період активної конфронтації з Заходом. Чим далі йде, тим більше поведінка Росії щодо Заходу, а особливо всякі диверсії, викликають у Заходу жорсткішу реакцію.

А от найбільшу загрозу цей дерев'яний нужник нам становив, коли Рашка корчила з себе демократію, робила "Перезагрузку" з Заходом, а Захід сприймав це дєрьмо такою собі цивілізованою країною, просто з власними особливостями.

Саме тоді нам було найважче переконати Буша-старшого підтримати нашу незалежність, Клінтона - не віджати нашу ядерну зброю, а Обаму підтримувати якусь Україну з Кримом, де влада ще мала довести, що це не хунта і корумповані нацисти.

Тому в дійсності Порошенко тоді в 2014-му здійснив подвиг, перевернувши гру Мінськими домовленостями, які продемонстрували Заходу, що путін - підлий гном, і його країну треба ізолювати від світу санкціями, нехай і не надпотужними на той момент.

І тупа нікчема Путін почав смикатися на гачку, забріхуватися, закупорюватися, і за 10 років уже не просто віддалятися від Заходу, а прямо атакувати його.

Коли путін труїв Скрипаля, засилав кіллерів у Німеччину і Іспанію, направляв хвилі біженців на Європу, втручався у американські вибори, він розвалившись вальяжно у кріслі, наче на троні, корчив із себе мало не хана Батия, який керує світом і вгоняєт в ужас труслівих женоподобних гєйропєйцев.

Але раптом до цього недо-Аттіли підійшов Микола з українського села і збиває з нього шляпу. Шляпа з лисої башки всієї недокраїни летить у пилюку, всі у світі шоковано прикривають рота рукою - з самого Аттіли! Шляпу! - а діловитий Микола тим часом не чекаючи, відвішує ботоксній пиці нового дзвінкого ляща.

Так от зараз ця лиса нікчема хапає ротом повітря, щось там кричить, погрожує і робить вигляд, що хлєбало йому розтовкли не українці, а зоряний десант НАТО, але ми маємо продовжувати стратегію лящів.

Ключову зброю Росії - страх, в який вона вганяла країни Заходу, ми знищили. На погрози цього гівна війною США і ЄС в США і ЄС вже відповіли, що їх це не лякає. На жаль, це не означає, що нам дозволять бити західними ракетами по ТЕЦ під Москвою і місцям проживання пілотів ТУ з їх сім'ями, але по аеродромам (спершу) і промисловості (трохи пізніше) - дозвіл буде.

Але головне, що гном всередині свого племені тепер починає виглядати нікчемним слабаком. Він кидає погрози, яких не бояться, у нього віджали Курську область, і він тепер змушений погрозу НАТО реалізувати і отримати ще болючішу відповідь вже з боку НАТО. Інакше серед племен дуже швидко наступить усвідомлення, що атєц всьо.

Побажаємо діду пошвидше зламати свою паршиву шию