Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Стручкову квасолю вимийте, обріжте хвостики. Якщо стручки квасолі довгі, розріжте їх на дві половинки.
Покладіть квасолю в каструлю з холодною водою, щоб вода повністю її покривала, варіть 10 хвилин.
Картоплю почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте картоплю на сковорідці до золотистої скоринки.
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю і часник дрібно поріжте. Моркву і цибулю обсмажте на олії. Додайте часник і обсмажте ще 30 секунд.
Картоплю, зажарку і стручкову квасолю викладіть в казанок, налийте трохи води і тушкуйте.
Помідори поріжте і додайте в казан.
Коли картопля буде готова, посоліть і поперчіть. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.