Десять хороших новин 19 вересня

Десять хороших новин 19 вересня

Непереможна українська армія подарувала нам новий мем, а копрокадаврам – великий геморой у вигляді пожеж, розвалин, біженців, красивого грибочка і мінус 240 тис боєприпасів. Десята частина їхнього запасу на мінуточку. І вся ця частина їхнього йобаного запасу розлетілася не нашими містами, а по території Тверської області. Таке враження, що нарешті справдилося наше класичне побажання «У сраку собі запхайте ті ракети»

Так, йдеться про Торопець. Торопець – це про те, що та настільки лох що у тебе від цього навіть землетрус

І ще я маю пропозицію Москву після нашої перемоги перейменувати на Повний Торопець, щоби ніколи бляді не забували, як воно – воювати з українцями))))))))


А перед цим дуже гарно відрекошетило від Сум по Раменському, Підмосковська область. Безпілотник там врізався у багатоповерхівку, створивши у 54 квіртирах зі 102 справжній російський затишок


Google офіційно перестав вважати русню за людей, заборонивши верифікувати акаунт за допомогою російських номерів. Окремий респект за те, що він дає їм пройти всі кроки для створення нового облікового запису – вибрати ім'я, стать і дату народження, придумати назву пошти і пароль до неї і вже потім не дає підтвердити пошту російським мобільним номером. Вереску і зубовного скрежету в Ольгіно було гучніше за нашу повітряну тривогу


Санкції нарешті працюють. Нафта марки брент обвалилася нижче 70, а уралс – нижче 60 доларів за барель. І її все одно ніхто не купує. Подейкують, що у зв'язку із цим у росіянушек в новому році будуть нові податки, бо армію таки треба якось утримувати


Експорт росіянської нафти впав до трирічного мінімуму бо її значно менше став купувати Китай. Індія також скоротила купівлю. Тут багато факторів: в Індії встали на ремонт НПЗ, а в Китаї сповільнився рост економіки в тих галузях, де вона потрібна.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко


І ще русня другий рік поспіль не змогли знайти жодного нового великого нафтового родовища. Знайдення нових великих покладів нафти могли б замінити запаси, що вибувають через видобуток, але ніт. Востаннє велике родовище нафти на Болотах - Мадачазьке на шельфі Баренцового моря було відкрито 2022 року.

Втрачається навіть імідж країни-бензоколонки.


Тим часом росіянушки вимирають. За даними Росстату, народжуваність на росії впала до історичного мінімуму: у першій половині цього року народилися лише 599,6 дітей. Це антиректорд починаючи з 1999 року. І в липні кількість новонароджених ще зменшилася, до 98, 6 тис. Демографи в шоці, менше 100 тисяч до цього не було.

Марно, авжеж, сподіватися, що ці виродженці так поступово і повиздохнуть, але що стали менше народжувати – це явно хороший знак.


Ердоган заявив, що Крим необхідно повернути Україні. МЗС РФ на це щось невнятно пробулькав про червоні лінії, але їздити в Туреччину росіянцям цього разу не заборонили, бо сваритися з турками тепер стрьомно.


Ще десятки українських селищ сьогодні змінили назви з радянських на людські. Красне Тульчинського району тепер наприклад Щасливе, Перше Травня Апостолівської міської територіальної громади Криворізького району - Козацький Кут, Чкалове Нікопольського району – Воля, а Суворове Покровського району – Затишок


 світі, виявляється, є хороші росіяни. Станом на 19.09.2024 їх, за даними Генштабу ЗСУ цілих 638 тисяч