"Чому РОЗНОСЯТЬ Суми? План Зеленського ЗАСЕКРЕТИЛИ. Монозброд ПОСИПАВСЯ" - Віктор Бобиренко

"Чому РОЗНОСЯТЬ Суми? План Зеленського ЗАСЕКРЕТИЛИ. Монозброд ПОСИПАВСЯ" - Віктор Бобиренко

Борислав Береза у прямому ефірі з політологом, керівником експертної групи Бюро аналізу політики Віктором Бобиренком обговорюють найактуальніші теми дня.

- 19 вересня росіяни вдарили по п’ятиповерховій будівлі геріатричного пансіонату у Сумах, є загиблий та постраждалі. Що там відбувається? Чи збільшилась кількість обстрілів Сум з початком Курської операції?

- Президент Зеленський заявив, що його план завершення війни готовий. Постійна представниця США при ООН Лінда Томас-Грінфілд заявила, що США ознайомилися з документом, у Вашингтоні вважають, що він містить стратегію, яка може бути ефективною. Чому зміст плану не розкривають українцям? Лещенко казав, що цей план ґрунтується на дозволах бити західною зброєю по території РФ. Що буде робити Зеленський, якщо не отримає дозволу від США? Чи є у влади план “Б”? Які взагалі є варіанти закінчення війни?

 - Ще один нардеп від "слуг народу" Одарченко втік за кордон. Чи буде Міністерство повернення українців повертати його, Дмитрука та інших? Хто може стати наступним втікачем? Як швидко остаточно розвалиться монобільшість?

- Польща планує підняти питання Волинської трагедії під час свого головування в ЄС у 2025 році. Про це повідомляє Onet. Як вирішувати це і чи варто чекати ще більшого погіршення відносин з Польщею, якщо не реагувати?

- Взимку в Україні не буде світла від 4 до 18 години щодня. Про це попереджають експерти у доповіді ООН. Наслідки руйнування енергосистеми взимку можуть бути ще серйознішими, ніж улітку, через низьку температуру. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн збирається приїхати до України та обговорити з Зеленським допомогу енергетичному сектору країни напередодні зимового сезону. Чого нам чекати? Як ми переживемо цю зиму?

- Мар'яну Безуглу звільнили з посади заступника голови парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, та перевели до комітету з питань зовнішньої політики. Чого від неї чекати на новій посаді? Вона тепер буде атакувати наших західних партнерів та знову бити по Залужному?