Зеленський визнав плани по "другому Томосу" - Джон Сміт

Зеленський визнав плани по "другому Томосу" - Джон Сміт

Зеленський повідомив журналістам, що звернувся до Вселенського Патріарха з проханням, щоб Варфоломій дав Україні "власний патріархат".

Як тут не згадати жарти, коли він ще дригав в кабаре, про "термос Порошенка". А у тебе тепер, Вова, - "пархат Зеленського".

Патріархат для Української церкви це справа 100% потрібна. Але ще ніхто не забув, як ти в 2019 на зустрічі з Варфоломієм у Стамбулі заявив Варфоломію в обличчя, що не збираєшся підтримувати його з Порошенком церковну справу - в твоїй інтерпретації: "держава при мені не буде втручатися в справи церкви" (ну правильно - нехай втручається російська держава).

Після цього Зеленський ще й набрав РПЦшних сектантів у владу і на роки заблокував виконання закону про переіменування ватної секти.

Саме після цього в РПЦвУ натягнули наглі морди, а справа Томосу стала на паузу на 6 років.

Тепер через загальну кров і біль Зеленський хоче змусити всіх вірити, ніби він еволюціонував до єдиновірного: "армія, мова, віра".

Але насправді це знову обман.

Насправді, вони планують впровадити троянського коня в нашу церкву.

В рамках цих просьб Зеленського до Патріархату, делегація Вселенського патріарха зустрілась з самопроголошеним "митрополитом" Онуфрієм. Тобто цей ніхто з точки зору Світового Православ'я, замість стати обмінним фондом, веде переговори, завдяки Зе отримав право шантажувати згодою об'єднатися і виторговувати для себе з кротами в рясах вигідні умови.

Тобто за планами 5-ї колони, РПЦше начальство за згоду "об'єднатися" видушить для себе топ-місця в Синоді ПЦУ.

Замість розпустити секту, а самозахоплене нею майно громад перевести під контроль держави з подальшою передачею канонічній церкві, вони всіх дурять і вживляють в ПЦУ рашистську ракову пухлину.

Всім нам це буде подано, як "болючий, але необхідний компроміс". Ватні жреці з купою майна під контролем, які навіть на 3 році війни не снізошлі перейти в канонічну Православну церкву, отримають в новому Патріархаті золоту акцію, блокуючий пакет, називайте як хочете.

Після цього справа нової церкви буде зіпсована на століття.

Саме такі рішення потім вдячні нащадки пишуть в підручниках у главі: що пішло не так.