Бабусині страви: "Курячий рулет з яблуками"

Бабусині страви: "Курячий рулет з яблуками"

Інгредієнти:

  • курячі грудки : 700 г
  • яблука: 2-3 шт
  • майонез: 2-3 ст. ложки
  • зелень, приправа до курки та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Курячі грудки помити, обсушити, злегка відбити і викласти їх на фольгу , накладаючи одна на одну так, щоб потім можна було згорнути рулет.

    Яблука почистити і нарізати невеликими кубиками. Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати.

    М’ясо змастити половиною майонезу, викласти яблука, посипати приправою для курки та зеленню, посолити за смаком і згорнути рулет. Обв’язати його кулфінарною ниткою, змастити зверху рештою майонезу, за бажання ще посипати зеленню та приправою до курки, загорнути у фольгу і запікати в духовці при температурі 160-180 °С близько години.

    * Якщо хочете, щоб рулет зверху зарумянився, останні 10-15 хвилин запікайте його, розгорнувши фольгу.