Маміни секрети "Кабачки в яєчно-вершковому соусі"

Маміни секрети "Кабачки в яєчно-вершковому соусі"

Інгредієнти:

  • кабачки молоді: 2-3 шт
  • вершки 20%: 1 склянка
  • яйця: 3 шт
  • борошно: 3 ст. ложки
  • зелена цибуля та сіль: за смаком
  • оливкова олія для смаження і змащування форми
  • помідори і молодий часник для оздоблення

  • Спосіб приготування:

    Кабачки помити і нарізати кружальцями товщиною приблизно 5 мм разом зі шкіркою. Обкачати їх у двох столових ложках борошна, до якого додати дрібку солі, й обсмажити в оливковій олії до готовності з обох сторін.

    Вогнетривку посудину змастити оливковою олією і викласти в неї смажені кабачки. Яйця збити з вершками, додати дрібку солі і вилити цю суміш поверх кабачків.

    Зелену цибулю помити, обсушити і посипати не ю зверху кабачки. Запікати в духовці при температурі 180 С 10-12 хвилин (до утворення золотистої скоринки).

    Помідори помити і нарізати невеликими шматочками. Часник почистити і теж нарізати маленькими частинками. Перекласти кабачки на тарілку і оздобити помідорами і часником.