"Президент Зеленський панічно боїться асоціювати себе з переговорами із Росією" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Президент Зеленський панічно боїться асоціювати себе з переговорами із Росією" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Казус, який трапився між ним, виданням Інтерфакс та стрічкою новин — вельми цікавий. Як і намагання речника Нікіфорова все потерти і зробити вигляд, що нічого не було. Останнє дуже смішне в епоху швидкого нету і популярності соцмереж, коли кожен твій чих розлітається зі швидкістю світла.

На зустрічі з журналістами Зеленський сказав таке про заманювання Росії за саміт.

«Тому ми активно працюємо над нашим планом, три пункти уже підготовлені - зустрічі в онлайн форматі відбулись. Ще будуть зустрічі офлайн і онлайн. І, як ми сказали на початку листопада, весь план буде готовий».

Я не думаю, що Інтерфакс щось перекрутив, у них завше був сильний пул новинарів. Та і президент тут явно був щирий.

Бо ж якось Угорщина продовжила купувати стару нафту Лукойла? За цікавою схемою. Це ж не могло бути без відома Росії онлайн чи офлайн.

Далі — на носі у нас потужний схематозік із буцімто азербайджанським газом. Котрий насправді не зовсім із Баку, а скоріше із ароматом Кремля.

Про таке теж треба домовлятись із РФ онлайн і офлайн. Злі язики кажуть, що тут помагає один потужній чоловік, який мав стосунок до Кварталу і одна пікантна деталь — мав потужне шпілі-вілі з дочкою одного олігарха.

Тож — президент збирав валізи до Вашингтону. Хотів позитивних новин про всеосяжний мирний план. Але по ходу необачно розказав про онлайни із РФ. І з цього вийшла чудова новина.

Далі — ми памʼятаємо піар 2020 і 2021 років, коли нинішня Банкова ледве не щодня вела якісь розмови з РФ. Але привело це до повної сраки, якій нема кінця. І треба в цьому просто жити.

Укупі з усіма доданками — президент відкрив секрет полішенеля. Хочеться продати якийсь тіпа мир для ЦА найтупіших. Утім вийшло все як завжди — комінукаціі пішли прахом.

Колись давно Мінськ Порошенко теж не підписував, але це намертво причепилось до нього. Теж саме буде і з шостим.