Бабусині страви: "Омлет з грибами і овочами"

Бабусині страви: "Омлет з грибами і овочами"

Інгредієнти:

  • шампіньйони - 3 шт
  • цибуля - 0,5 шт
  • баклажан - 0,5 шт
  • помідори черрі - 3 шт
  • болгарський перець (червоний) - 1/4 шт
  • яйце - 1 шт
  • молоко - 4 ст. ложки
  • базилік - для прикраси
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • олія - для смаження

  • Спосіб приготування:

    Шампіньйони поріжте тонкими пластинками і обсмажте на олії до золотистого кольору.

    Додайте до грибів порізану тонкими півкільцями цибулю, смажте до напівпрозорості.

    Додайте інші порізані овочі, смажте до готовності баклажанів, посоліть і поперчіть.

    У тарілці змішайте яйце з молоком, сіллю і перцем, збийте вінчиком.

    Смажте омлет на олії до готовності.

    На одну половину омлету викладіть овочі з грибами, додайте базилік, накрийте зверху другою половиною омлету.