Бабусині страви: "Минтай у клярі"

Бабусині страви: "Минтай у клярі"

Інгредієнти:

  • філе минтаю: 500 г
  • панірувальні сухарі: 4 ст. ложки
  • сіль, перець, спеції: за смаком
  • Для кляру:
  • молоко: 100 мл
  • яйця: 2 шт.
  • мука: 100 г
  • сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Філе минтаю помити, обсушити та порізати на шматки. Кожен шматок посолити, поперчити, посипати приправами для риби та лишити маринуватися на 10 хвилин.

    Приготувати кляр. Збити у мисці яйця, налити молоко, насипати муки та добре перемішати, щоб не було грудочок.

    В сковорідці розігріти олію. Кожен шматок обмакнути спочатку в кляр, потім в панірувальні сухарі, та покласти на сковорідку. Обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки.