"Чи повинні ми так жити вічно?" - Олена Кудренко

"Чи повинні ми так жити вічно?" - Олена Кудренко

Колись на наших кордонах замість рашки в її нинішньому вигляді постане орда з криками "аллаху акбар" та їх жінками, одягненими в чорне. Бо у таких немає проблем з розмноженням, а у росіян сьогоднішніх - є. Це може бути як з Ліваном, хоча напевно Ліван таки був кращою версією держави, ніж росія в будь-який час.

Спочатку в державі навіть такій, як росія, намагаються принаймні виглядати як європейці. Потім йдуть війною на інші народи, "завдяки" безглуздій формі управління в цілому отримують величезні проблеми з демографією - і в результаті їх землі з дозволу влади наводнюють ті, яким розмножитися не проблема. Бо у них дозволено мати кілька дружин, від кожної по декілька дітей - і ось вам нова загроза для кордонів України.

Російським школярам в школах показують відео з реальним абортом, з кров'ю та скальпелем, і ці діти зі школи отримують дозу "правди", що використовується для заохочення народжувати. Біда з демографією така, що напевно скоро заборонять презервативи у вільному продажі, а за коменти в соцмережах про контрацепцію, та взагалі вільний вибір мати дітей, чи ні - будуть саджати у в'язниці. Але чи здатні вони виховати достатню кількість дітей, коли не мають культури їх виховання? Коли родини росіян мають проблеми з алкоголем, і як мінімум - з роботою? Якщо годувати тих дітей нічим? Чи там побудована система дитячих будинків, куди тих дітей будуть здавати новоявлені "батьки", не зрілі ні розумово, ні соціально?

Жах якийсь. Суцільний жах, коли "держава" з такою гниллю за своєю суттю краде чужих дітей, аби покращити власний генофонд. І вбиває власних дітей на війнах. А потім наводнює свої території аби ким, не задумуючись про перспективи. Чудовий приклад того, коли "лідери" думають лише про той проміжок часу, поки самі живі, а у що вони перетворять колись "вєлікую" (насправді ні) рассію - після їх смерті нікому буде й думати. Бо їх діти асимілюються з іншими націями, взявши громадянство європейських країн. Залишаться лише натовпи нових росіян - з вельми обмеженим світоглядом на те, як повинно розвиватися суспільство. "Новыє русскіє" будуть носити паранджу та забороняти жінкам навчатися в школах.

І все це буде на наших кордонах. Я не знаю, чи китайці могли би бути меншою проблемою - але здається, що таки меншою. На деякий час.

На деякий.

Мені здається, для частини світу тероризування України росіянами стало цілком звичним. Ну і нехай так живуть, - хтось думає. Вони ж вже довго там бовтаються в таких умовах? Ізраільтян ріжуть на автобусних зупинках, українців підривають десятками за раз... Якщо вони так живуть - то нехай це буде їх стилем життя.

Вибачте за апокаліптичні думки, але те, як зараз існує той же Ізраіль в оточенні подібної напасті, визиває саме такі асоціації. Мало хто насправді знає, як той Ізраіль живе щодня, вже багато років - там майже постійно когось викидають з автівки на дорогу та розстрілюють. Терористи, змалечку навчені бути терористами, просто забігають на втобусну зупинку чи в магазин, і ріжуть ножами беззахисних цивільних. Це на додачу до ракет, від яких вони там відбиваються. І світ вважає, що якщо вони навчилися так жити - то нехай собі й далі ТАК живуть. Нехай для когось стане побутовим явищем якась подія раз на кілька років - а для когось ніж в живіт щодня теж вже побутове явище.

Чи повинні ми так жити вічно? Ізраїль вирішив, що ні. Вони роздовбують той сусідній "побутовий устрій" в хлам, бо НІХТО не має права насаджувати мирним країнам звичку вмирати на вулицях власних міст.

І ми комусь були би більш зручними, якби "заткнулися", віддали путіну одразу шматок територій, а потім нас би вбивали далі, потихеньку чи не дуже, але воно було би звично, побутово, не так кричуще на цілий світ. Наша звичка гинути від російських ракет в наших лікарнях, школах, парках, власних квартирах стала би такою ж річчю, як для ізраільтян - гинути від ножа терориста майже щодня.

Боляче? Зате досить тихо для світу.  

Якщо росія з одної потвори перетвориться на другу потвору - то невже нам ось так і жити з кордонами, за якими як не одні хворі на голову - так інші, які виховуватимуть наступних терористів? Одні вбили собі в мізки ненависть до нас, інші ввіб'ють собі в мізки ще якусь х...ню, що ми не їх релігії, наприклад.

Бо наразі ми маємо сусіда, який НЕ ЗДАТЕН побудувати поряд з нами нічого життєздатного, щоб воно могло сусідити з кимось в мирі. Наша історія повторюється, і мені не те що страшно - скоріше шкода, що ми розташовані настільки привабливо для сміття різних сортів.

Я щиро хочу сподіватися, що ми зможемо колись стати більш самостійними, щоб самим мати змогу вирубати паростки загрози на наших кордонах.

Доречі, якщо Америка вийде з усіх конфліктів в світі та займеться виключно бізнесом, як цього хоче фарбований у фіолетовий лис - прийде час, коли навкруги США суцільною масою постануть "алахуакбар"та китайці. Якось з ними будуть співіснувати індуси. Це всі ті, хто розмножується семимильними кроками. Чи будуть вони давати американцям спокійно жити?

Свята наівність того, хто думає, що так.

Суб'єктивно.