Маміни секрети "Свинячі реберця, мариновані в пиві"

Маміни секрети "Свинячі реберця, мариновані в пиві"

Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 1 кг
  • цибуля - 2-3 шт
  • пиво - 1 склянка
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Ребра поріжте на порції, обріжте зайвий жир. Вимийте, обсушіть, натріть сіллю і перцем.

    Цибулю очистіть і поріжте кільцями.

    У контейнер для маринування викладіть шар реберець, потім шар цибулі, знову шар реберець і шар цибулі і так далі. Останній шар – цибуля. Залийте пивом. Зверху покладіть щось важке і поставте в холодильник на ніч.

    Запікайте ребра на мангалі до готовності.